Invitasjon til fagseminar om Vomote

MediaLT inviterer til fagseminar om VOMOTE den 1. september 2011 kl. 12.00 - 15.00. VOMOTE gjør det mulig å styre PC'en med stemmen.

Skrevet av: Magne Lunde - 28.06.2011

Høsten 2010 ble VOMOTE godkjent av NAV som hjelpemiddel . På www.vomote.no kan du lese mer om produktet, og se en videopresentasjon av løsningen.

Nyttig for mange

VOMOTE er til stor hjelp for deg som har lammelser i hendene, musearm eller andre plager i armer og nakke. VOMOTE passer også for deg som rett og slett ønsker å forebygge og avlaste ved å bruke stemmen i stedet for hendene. Derfor tror vi veldig mange vil ha nytte av å delta på dette seminaret: Alle fagmiljøer som jobber i forhold til mennesker med midlertidige eller varige funksjonsnedsettelser, og ikke minst alle mulige brukere av hjelpemidlet VOMOTE.

Praktisk rettet

Torsdag 1. september kl 12.00 inviterer vi til informasjonsseminar om Vomote. Seminaret vil vare til 15.00. seminaret holdes i MediaLTs lokaler, Jerikoveien 22 i Oslo. Det vil bli enkel servering. Fagseminaret er praktisk rettet, men forskningen bak løsningen vil også bli presentert. Det vil bli anledning til å komme med tilbakemeldinger og spørsmål. Av praktiske årsaker er vi avhengige av at du melder deg på, senest innen fredag 26. august. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Magne Lunde på e-post magne@medialt.no, eller ring 21 53 80 10. Du kan melde deg på ved hjelp av et påmeldingsskjema, eller ved å ringe: 21 53 80 10.

Nyhetsarkiv