På plass i Paro

15. april

Datarommet i Paro Hjemme hos Pema

8.15 kjørte vi fra Thimpu. Da sjåføren satte oss av i Paro sa vi takk for kjøringen, for her trenger vi ikke å disponere egen bil. En helt annen sak er det at sjåføren slettes ikke mestrer mer traffikkerte veier.

3 maskiner og div. tilbehør

Tre PCer med samme oppsett som i Khaling skal på plass her i Paro. Møbler etc. ble montert først på dagen, og vi har kommet godt i gang med arbeidet.

Vi håper internett-forbindelse kan settes opp i morra. Ellers får vi ikke registrert Jaws, Magic, Office, Norton etc.

Vi har hatt tilsvarende problemer som i Khaling med at en maskin plutselig henger. Helt til slutt i dag prøvde vi en avinstallasjon med påfølgende installasjon av Jaws. Rart hvis det hjelper, men noe må vi jo prøve!

Lunsj på lokal restaurant

Vi bestillte mat på stedets eneste spisested. Maten er det vel ingen grunn til å skrive om, men det tok ekstremt lang tid. Ca. 2 t gikk det før ris med litt tilbehør kom på bordet. Mulig de ikke er vant til å ha kunder, for vi var vel aleine i restauranten.

Sightsiing

Etter en veldig hyggelig kveld hos Pema og familien ble vi kjørt hjem. Vi bestemte oss for å kjøre inn til Paro, og der satte vi av søstra til Pemas kone. Hun studerer for å bli lærer.

Dzongen var opplyst, og det var et flott syn.