Workshop om appcessories

Bruk telefonen til smarte ting: for eksempel styre alskens dingser! Dette blir en kul workshop for synshemmede - ung og sprek eller gammelt krek!

Skrevet av: Morten Tollefsen - 21.07.2016

Iphone i hånd

Dato: 1. september 2016

Tid: 17.30 til 20.30

Sted: Jerikoveien 22, 1067 Oslo

Dette blir en workshop der vi skal dele erfaringer. Det blir også litt foredrag/demoer, tampen brenner og offentliggjøring av vinneren  av den første av tre kreative konkurranser i 2016.

Program

17.30: Popcorn, kaffe og litt snacks
Møt opp fra 17.30. Hvis du vil kan du få brygge deg en kopp kaffe med «Home Connect» app’en. Ellers brukes halvtimen på litt småspising og skravling.

18.00: Hva er appcessories og hva finnes egentlig?
Morten Tollefsen viser alt fra kjøkkenvekt og app-styrt ovn til droner, hengelåser og smartkoffert. Det blir også lagt opp til erfaringsutveksling, spørsmål og diskusjon.

19.30: Tampen brenner
App: iTracing

Alle som har lyst får være med på å lete etter «Eletra Bluetooth Tracker», en bitteliten dings (nøkkelfinner) som kan pipe hviss du kobler til med telefonen. Finn og vinn: den som finner en Eletra får den til odel og eie. Alle som vil være med må bruke blindfold. Last gjerne ned app’en på forhånd, for dette blir gøy!

20.00: Kreativ 2016
Vi snakker litt om, og viser, kamera, mikrofoner og app’er for opptak av lyd og/eller video. Vinneren av første kreativitets-konkurranse offentliggjøres. Det skal være to smarttelefon-samlinger til i løpet av høsten. Vi diskuterer tema og varighet.

Workshopen er nå avholdt. Følg med på nettsidene våre eller meld deg på nyhetsbrevet: det vil bli flere liknende arrangementer!

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter