VOMOTE klar for salg

Mange har ventet lenge på et talegjenkjenningsprodukt for det norske markedet. Ventetiden er nå over! Den 15. oktober er VOMOTE klar for salg.

Skrevet av: Magne Lunde - 23.09.2010

VOMOTE er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Veridict og er utviklet som et resultat av forskningsprosjektet SMUDI. Her kan du laste ned en brosjyre om VOMOTE.

Omfattende testing

I hele 2010 har VOMOTE gjennomgått en omfattende intern og ekstern testing. Nå er imidlertid den første versjonen av talegjenkjenningsproduktet ferdig, og den 15. oktober lanseres produktet for det norske markedet.

Fire hjelpemiddelsentraler allerede bestilt

Allerede nå har imidlertid fire hjelpemiddelsentraler i Norge bestilt VOMOTE. Dette sier noe om hvor lenge fagmiljøene har ventet på et norsk produkt av denne typen. Det er altså mulig å søke om VOMOTE som hjelpemiddel og VOMOTE er registrert i hjelpemiddelsystemet med følgende registreringsnummer: 163234.

Vellykket demonstrasjon

Den 14. september hadde vi en meget vellykket demonstrasjon av VOMOTE, og vi håper og tror at dette vil bli et hjelpemiddel som vil bli veldig nyttig for mange.  Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille VOMOTE.

Nyhetsarkiv