Vil du være med å teste talestyring av PC?

Strever du med tastatur og mus? Nå kan du kommandere PCen din på norsk til å gjøre det du vil! Vi har tidligere annonsert etter mannlige testere, og nå søker vi i tillegg etter kvinner som kan teste løsningen. Interessert? Les videre!

Skrevet av: - 26.02.2010

Vi søker testpersoner som:

  • Har større fysiske utfordringer med å bruke tastatur og/eller mus  og tror et slikt system kan lette hverdagen.
  • Har lyst til å hjelpe oss å grundig vurdere hvordan systemet fungerer.
  • Har østlandsdialekt eller snakker bokmål.
  • Ikke bruker Dragon Natural Speaking.

Det er en fordel om du bor i Oslo-området. Da kan vi enkelt installere, gi opplæring og komme og hjelpe deg, dersom det skulle bli behov for dette.

Hvis du synes beskrivelsen over passer bra på deg, og du har lyst til å være med å teste systemet, setter vi stor pris på om du tar kontakt på e-post: info@medialt.no eller telefon: (+47) 21 53 80 10!

Kort om løsningen

Løsningen heter VOMOTE. Den styrer mus, markør, merking og opplesing av tekst og tegn. Den styrer også programmene dine, og har skreddersydde kommandosett for programmene Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Adobe Reader, Notisblokk, Windows Media Player, Internet Explorer, Windows utforsker og Quicktime. Foreløpig kan du ikke diktere løpende tekst. Du kan imidlertid stave/bokstavere, og løsningen gjør at du kan få til alt med PCen kun ved å snakke.

Kort om testene

Vi ønsker ekte brukere! Vi vil derfor at testpersonene våre skal benytte løsningen til sitt vanlige bruk/arbeid i 1-2 uker, i stedet for eller i kombinasjon med å bruke tastatur, mus og annet "input" utstyr mot datamaskinen. Vi ønsker at testerne skal jobbe som vanlig, og bruke datamaskinen sin til det man ellers ville brukt den til. Det betyr at vi ønsker at testere skal benytte VOMOTE også på sine arbeidsplasser. Helst vil vi at de skal kunne benytte sin egen PC, som VOMOTE kobles til. Alle testbrukere vil få god opplæring og oppfølging gjennom hele testperioden.

Nyhetsarkiv