Vellykket filmkveld med synstolking

MediaLT fikk mange gode og positive innspill på filmkvelden med synstolking som gikk av stablen den 22. oktober. Den 13. november inviterer MediaLT til ny filmkveld, og det er fortsatt igjen noen få ledige plasser.

Skrevet av: Trond Ausland - 28.10.2008

Giganten og Mot i brøstet


Onsdag 22. oktober arrangerte MediaLT den første av to filmkvelder med synstolking. På plakaten denne kvelden var filmen Giganten om Erik Bye, og en episode av komiserien Mot i brøstet, kjent fra TV. Enkelte av de frammøte hadde kjennskap til synstolking fra før, andre hadde ingen erfaring med det, men alle var nysgjerrige og interesserte.

[Bilde: Fremmøtte filmkveld]

Gode tilbakemeldinger


Etter visningen av filmen og komiserien var det satt av tid til debatt og tilbakemeldinger. Det var en veldig engasjert gruppe som var tilstede og de hadde mange gode tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk å komme med. Dette setter MediaLT veldig pris på og det var litt av hensikten med å arrangere en slik kveld. Vi vil at flere skal vite hva synstolking er og hvordan det benyttes, og vi ønsker gjerne å bli enda bedre på det vi gjør.  Vi takker derfor alle som møtte opp og for all responsen vi fikk.

Neste filmkveld


MediaLT vil også minne om at neste og foreløpig siste filmkveld med synstolking, arrangeres 13. november fra kl. 18. For program, bruk denne lenken:

http://www.medialt.no/news/medialt-inviterer-til-filmkvelder-med-synstolking/528.aspx

Det er flere plasser igjen og vi håper så mange som mulig er interesserte i å komme.

Vel møtt!

Nyhetsarkiv