TV-serien Kampen om tungtvannet er synstolket

TV-serien Kampen om tungtvannet var veldig populær da den ble vist på NRK for noen år siden. Vi har nå synstolket serien, og den er lagt ut i NRKs nettspiller.

Skrevet av: Magne Lunde - 06.07.2017

Skuespillerne Espen Klouman-Høiner og Anna Friel fra Kampen om tungtvannet.

Kampen om tungtvannet er en norsk dramaserie i seks deler. Historien utspiller seg i løpet av opptakten, utbruddet og avslutningen av 2. verdenskrig. Vi følger historiene til de sentrale aktørene i kampen om hvem som først får utviklet atomvåpen.

Ligger ute i nettspilleren fram til 31. juli

Serien er nå lagt ut i NRKs nettspiller for synstolking. Der blir den liggende fram til og med 31. juli. Det gjelder derfor å være rask hvis du skal få med deg serien med synstolking. NRK har imidlertid rettigheter til å legge ut serien i nettspilleren igjen i to tidsintervaller til. Foreløpig er det imidlertid ikke avklart når dette vil skje. Rekker du ikke å få med deg serien denne gangen, vil det altså ved en seinere anledning komme to muligheter til.

Synstolkingen er laget av vår mest erfarne synstolker Sarina Nachtnebel, og er lest inn av skuespiller Polly Lar.

Alle episoder av Skam ferdig synstolket

Vi er nå akkurat også ferdig med synstolkingen av alle fire sesongene av den populære serien Skam. Disse har fortløpende blitt lagt ut i NRKS nettspiller, men nå er altså alle episoder ferdig synstolket.

Nyhetsarkiv