Tre nye synstolkede filmer

Storfilmene Max Manus og Hodejegerne er nå synstolket og kan kjøpes fra oss i MediaLT.

Skrevet av: Magne Lunde - 26.03.2014

Max Manus cover DVD

Tre norske fimer er nå synstolket:

  • Max Manus
  • Hodejegerne
  • Å begrave en hund

Vi har valgt å prioritere disse tre filmene, selv om det ikke var mulig å få med de synstolkede versjonene på filmenes DVD'er. Noe vi primært ønsker, og som vi har gjort på alle tidligere synstolkede norske filmer. Med disse tre filmene var imidlertid ikke dette mulig å få til. Likevel valgte vi i fjor høst å synstolke filmene, fordi de er blant "de store" norske filmene de siste årene, og som vi mener synshemmede derfor bør få tilgang til.

Egne versjoner

I samarbeid med produsentene har vi laget egne synstolkede DVD versjoner. Disse kan du få kjøpt ved å kontakte oss her i MediaLT enten ved å ringe 21 53 80 10 eller ved å sende en e-post til info@medialt.no. Prisen er 249,- kroner. Årsaken til at prisen er såpass høy, er at dette altså er spesialversjoner vi har fått produsert opp; noe som gjør dem langt mer kostbare for oss enn orginalversjonene av DVD'ene. Bestiller du alle tre filmene samlet, får du dem til pakkepris på 649,- kroner.

Nedenfor finner du kortfattet informasjon om hver enkelt film.

Max Manus

Max Manus bygger på den virkelige historien om motstandsmannen Max Manus (1914-1996), soldat i Kompani Linge i de frie norske styrkene i England og senere storsabotør i Norge under krigen 1940-45.

Hodejegerne

Hodejegerne handler om hodejegeren, Roger Brown, som stjeler kunst på si. Han bestemmer seg for å stjele et maleri som vil han sikre han økonomisk for all fremtid, men har eieren av maleriet helt andre planer?

Å begrave en hund

Å begrave en hund er en tøysete alvorsprat om vennskap, tradisjoner og hytteturer, om hvordan gutter prater sammen, og ikke minst; hvordan det er å vokse opp og fra barndomskompiser.

Nyhetsarkiv