Tre nye norske synstolkede filmer til salgs

MediaLT kan nå tilby flere norske filmer med synstolking på DVD. Vi har derfor satt en pakkepris på disse tre nye filmene, men man kan selvfølgelig også få kjøpt disse filmene enkeltvis.

Skrevet av: Trond Ausland - 15.03.2010

Kort om alle tre filmene

Vegas er historien om Thomas, Marianne og Terje -tre ungdommer som ikke har noe sted å være. Etter å ha sett sin mor bli banket opp, blir Thomas plassert på et ungdomshjem. Hvor lillebroren hans er vil ingen si, men Thomas har sverget på å finne ham. På ungdomshjemmet møter han Marianne som nok en gang har føkket opp alt, og Terje som virker som han er fra en annen planet. De tre har en felles drøm, og sammen legger de ut på en reise fylt av tro, hat og kjærlighet -der ingen kommer dit de hadde planlagt, men alle finner hjem.

Bestevenner handler om bestevennene Julie, Mette og Naisha . Plutselig en dag forsvinner Naisha og ingen vet hvor hun og moren er. Uten annet spor enn en adresse skrevet med usynlig blekk, sniker Julie og Mette seg på nattoget til storbyen. Vil de noen gang få bestevennen sin tilbake?

Knerten er en historie som handler litt om å passe inn, en god del om uvanlige vennskap og ganske mye om hvordan en enkelt pinne kan utgjøre hele forskjellen.

Kjøp filmene direkte fra oss

Vegas, Bestevenner og Knerten selges enkeltvis til 149,- ink. mva. Vi selger også en pakke med alle tre filmene til 290,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post info@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg. OBS: Frakt kommer i tillegg.

Nyhetsarkiv