To nye medarbeidere i MediaLT

MediaLT har fått to nye medarbeidere denne høsten: Rune Nummedal og Erik Rosseland. Rune som IT-konsulent og Erik som salgskonsulent.

Skrevet av: Magne Lunde - 27.09.2011

Erik Rosseland og Rune Nummedal

Rune er nyutdannet webutvikler/webdesigner fra Sonans IT-Akademiet og eCademy, med spesialisering i utvikling av E-handelsløsninger. Han har kompetanse både på php, aspx.Net og databaseutvikling i MSSQL.

 Rune Nummedal portrettbilde

Web og universell utforming

Runes hovedarbeidsområde vil på sikt være web og universell utforming, men denne høsten vil han hovedsaklig jobbe med arbeidsoppgaver i talegjenkjenningsprosjektet SMUDI. Rune er også tiltenkt arbeidsoppgaver med teknisk redigeringsarbeid i forbindelse med synstolking.

 Bred salgserfaring

Erik er utdannet innen kjole og drakt/konfeksjonsteknikk og økonomi(bedriftsøkonom BI). Han har salgserfaring fra flere typer bransjer (klær, sko, bank, korrosiv ventilasjon). Erik ble synshemmet i 1993, og har vært blind siden 2007. Som blind har Erik arbeidserfaring fra Stabæk fotball, idrettsforvaltningen i Bærum kommune og NRK brennpunkt.

Erik Rosseland portrettbilde

Erik skal arbeide med salg av MediaLTS tjenester og produkter. Lurer du på hva vi kan tilby, er det derfor bare å ta kontakt med Erik. Tanken er at han skal styrke vår utatrettede virksomhet.

Erik har telefonnummer 94 00 72 30, og e-postadresse: erik@medialt.no. Rune har telefonnummer 94007177, og e-postadresse rune@medialt.no.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter