Tilbudspakke tre synstolkede filmer

Tre nye norske filmer med synstolking av MediaLT er nå ute på markedet. Vi selger filmene samlet med en meget bra pris.

Skrevet av: Trond Ausland - 02.12.2010

Denne høsten har tre nye norske filmer blitt sluppet på dvd-markedet med synstolking av MediaLT. Dette er barne- og familiefilmen Yohan Barnevandrer, spenningsfilmen Varg Veum: Skriften på veggen, og komedien En ganske snill mann.

Kort om filmene

Yohan Barnevander handler om Yohan som bor på en fattig heigård sammen med foreldre og fire søsken. Yohan blir tvunget ut på vandring til de rikere gårder øst på Sørlandet. Han blir gjeter og passer buskapen mot ulv og bjørn og truende mennesker. Filmen er tro mot historiske fakta om barnevandringene på Sørlandet på slutten av 1800-tallet. Mot alle odds lykkes Yohan i å overleve, selv om utgangspunktet er bunnløs fattigdom og mange utfordringer.

Skriften på veggen handler om Varg Veum, den kjente romankarakteren til Gunnar Staalesen. Varg har roet ned livet med sin nye kjæreste, Karin, og fått seg fast jobb som lærer. Men idyllen varer ikke lenge. Han får et brutalt møte med fortiden da hans bitre fiende "Kniven" slipper ut av fengsel, innbitt på å hevne seg på alle dem som fikk ham dømt for drapet på en tenåringsjente. Snart er Varg viklet dypt inn i en sak der han må ta et tøft oppgjør med sin egen samvittighet; var han selv egentlig uten skyld i jentas død?

En ganske snill mann er historien om Ulrik. Han har ingen ønsker og stiller ingen krav. Ikke tenker han stort over hva han gjør heller. Han bare gjør det. Får han mat og en seng, gir han folk det de vil ha fra ham. Enten det er litt kjærlighet eller et drap. Så oppsøker han sønnen sin, som har blitt en voksen mann siden sist. En bra mann - med utdanning, samboer og framtid. Sønnen har en far som er morder. Det synes ikke samboeren noe om. Familien hennes driver ikke med sånt. De driver med planteskole, og så har de noen prinsipper.

Kjøp filmene direkte fra oss

Yohan Barnevandrer, Varg Veum: Skriften på veggen og En ganske snill mann selges enkeltvis til 149,- ink. mva. Vi selger også en pakke med alle tre filmene til 290,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post info@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg. OBS: Frakt kommer i tillegg.

Nyhetsarkiv