Tidligere samarbeidspartner ansatt i MediaLT

Per Starheim var hjernen bak Nova datasystemer, som MediaLT samarbeidet med om å utvikle og tilrettelegge resultat- og informasjonssystemet i paralympics i Salt Lake City i 2002. Per er nå ansatt i MediaLT.

Skrevet av: Magne Lunde - 14.08.2008

Per starheim startet i 1984 firmaet NOVA Datasystemer AS. De første årene jobbet han mye innen bank, forsikring og reiseliv. Senere ble det mer og mer resultatsystemer, både innen idrett for funksjonshemmede og innen "ordinær" idrett. Birkebeiner-rittet, NM langrenn, NM alpint og VM shorttrack er eksempler på større idrettsarrangementer der Per har stått ansvarlig for resultatsystemet.

 

[Bilde: Per Starheim]

 

Høydepunktene paralympics

 

Størst og morsomst for Per har det vært å jobbe med vinteridrett for funksjonshemmede: VM Nordisk i Baiersbronn 2003 og i Fort Kent (Maine) i 2005, samt  VM Alpint i Wildschönau 2004 og WC-avslutning i Vancouver i 2007. Høydepunktene var de Paralympics der Nova Datasystemer hadde ansvaret for resultatsystemet: Lillehammer i 1994, Nagano i 1998 og Salt Lake 2002, hvor også MediaLT var med.

MediaLT overtar nå rettighetene til resultatsystemet, og det vil i tiden som kommer bli vurdert om MediaLT skal videreføre satsingen på systemet.

 

Saksbehandlersystem

 

Per leder nå et prosjekt for å skaffe et saksbehandlersystem til Norsk Pasientforening i regi av MediaLT. Han er ansatt som seniorkonsulent i halv stilling. Per kan nås på epostadresse: per@medialt.no og på telefon:  99 53 30 66 .

 

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter