Tatt av kvinnen med synstolking på DVD

Endelig er den første norske synstolkede spillefilmen på markedet. Tatt av kvinnen, synstolket av MediaLT, er lansert på DVD.

Skrevet av: Trond Ausland - 07.01.2008

Utgitt på DVD

2. januar ble filmen Tatt av kvinnen, basert på boken til Erlend Loe med samme navn, utgitt på DVD. Dette er Norges første synstolkede spillefilm. Etter å ha kunnet vurdere det endelige resultatet, må vi i MediaLT si oss veldig godt fornøyde. Vi håper nå at flest mulig får med seg filmen og synstolkingen av den. Gi oss gjerne en tilbakemelding på e-post adressen trond@medialt.no om hva dere synes var bra eller dårlig, det kan vi ta med oss videre.

Litt om filmen

[Bilde: DVD frontbilde til Tatt av kvinnen]

Tatt av kvinnen er en komedie om en mann som litt ufrivillig befinner seg midt i et intenst kjærlighetsforhold med en pratsom, impulsiv kvinne. Mannen føler seg invadert, men samtidig er han betatt og prøver hardt å forstå kjærligheten og kvinner. Han innser at han må kjempe for sin plass og ikke bare være en passiv tilskuer til alt det som skjer rundt ham. Men det er kanskje ikke like lett som han trodde?

Priser

Tatt av kvinnen fikk prisen “Gledessprederen” under Den norske filmfestivalen i Haugesund. I tillegg ble den valgt ut av den norske Oscarkomitéen som årets norske kandidat for 2007 til kategorien for beste fremmedspråklige film.

Praktisk informasjon

Lydsporet med synstolkingen er valgbart fra menyen på dvd’en. Denne menyen er tilrettelagt for synshemmede og et lydsignal indikerer at man står på riktig sted for å velge dette sporet. Trykk ok/enter knappen på fjernkontrollen og filmen setter i gang. Navigasjon til undermenyer osv. er ikke nødvendig.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post info@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmen.

Nyhetsarkiv