Studentkonkurranse og seminar om taleteknologi

Vi inviterer studenter til å bidra i SMUDI-prosjektet. Den beste oppgaven premieres på et spennende seminar om norsk taleteknologi!

Skrevet av: Morten Tollefsen - 01.08.2011

Vi ønsker å gi studenter sjansen til å bidra på et seminar om norsk taleteknologi den 9. november 2011. Vi ser for oss oppgaver med en varighet fra to til seks uker, men er også åpne for kortere eller lengre perioder. Oppgavene kan tas i forbindelse med en rekke ulike kurs (der denne typen arbeid inngår).

Forslag til oppgaver:

Vi er også åpne for andre oppgaver innen norsk taleteknologi! Studentoppgavene vil være en god forberedelse inn mot å delta på selve seminaret. Videre legges det opp til at en eller flere av arbeidene kan presenteres på seminaret. En jury vil kåre den beste studentoppgaven, og premien blir delt ut på seminaret. Individuelle oppgaver og gruppeoppgaver vil være sidestilt.

Seminaret arrangeres av forskningsprosjektet Stemmestyring i Multimodal Dialog (SMUDI) i samarbeid med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Høgskolen i Østfold. Den foreløpige arbeidstittelen på seminaret er: Norsk taleteknologi: Hvor står vi og hvor går vi?

Vi arbeider med å samle de tunge internasjonale aktørene på fagfeltet (Google og Nuance), for å høre hva de arbeider med innenfor norsk taleteknologi og hva som er planene deres for framtiden. I tillegg vil flere av de sentrale norske aktørene på fagfeltet presentere sitt arbeid. Seminaret vil derfor være viktig for alle som ønsker å vite mer om norsk taleteknologi, eller som vil holde seg oppdatert på fagfeltet.

Nyhetsarkiv