Spørreundersøkelse om bruk av underholdningsprodukter blant funksjonshemmede

Det er behov for kunnskap om bruk av dataspill og andre underholdningsprodukter blant personer med nedsatt funksjonsevne. Vi inviterer derfor til en anonym spørreundersøkelse om temaet, der du som svarer kan vinne premier.

Skrevet av: Magne Lunde - 07.10.2021

Et barn som holder en PlayStation kontroll

Spørreundersøkelsen er en del av prosjektet Lek og lær, som støttes av forskningsprogrammet UNIKT. 

I prosjektet skal vi kartlegge hva som finnes av universelt utformede underholdningsprodukter. Spørreundersøkelsen er en viktig del av denne kartleggingen. Arbeidet i prosjektet er konsentrert om dataspill og underholdning som egner seg for barn i grunnskolealder, men vi ønsker svar fra alle aldersgrupper, for å få mest mulig kunnskap om tema. Fra før av vet vi at mange av de kommersielle produktene ikke er universelt utformet. Vi vil derfor legge ned innsats i å finne gode alternativer. Det å finne disse alternativene kan være veldig krevende fordi mye av det som finnes utvikles som prosjekter eller av små firmaer. For at vi kan finne de mest aktuelle produktene, og henvise til gode alternativer, trenger vi å høre fra deg som er, eller har barn i grunnskolealder og har nedsatt funksjonsevne.

Alle som deltar i undersøkelsen vil være helt anonyme, og alle personvernhensyn er ivaretatt. Ønsker du å delta?

Du kan kun svare én gang, og på slutten av undersøkelsen er det mulighet for å oppgi e-post-adressen din for å være med i trekningen av to premier: Et gavekort på 500 kroner fra Elkjøp, og en smarthøytaler (Google Nest audio). Vi takker Elkjøp for støtten.

Spørreundersøkelse om bruk av underholdningsprodukter blant funksjonshemmede

Det er totalt 11 spørsmål, hvor syv er obligatoriske. De obligatoriske spørsmålene er markert med en asterisk. Vær oppmerksom på at du har muligheten til å krysse av flere alternativer på noen spørsmål.

Ta kontakt på e-post info@medialt.no eller på telefon 21 53 80 10, hvis du trenger hjelp eller lurer på noe.

Nyhetsarkiv