Samarbeidspartner fra Salt Lake City ansatt i MediaLT

- Vi samarbeidet med Are Flyen i Salt Lake City, og vet hva han er god for, og har derfor stor tro på at han vil løfte kompetansen vår ytterligere, sier daglig leder Magne Lunde.

Skrevet av: Magne Lunde - 01.03.2005

Are Flyen (23) er ansatt som IT-tekniker i MediaLT. Flyen har to år igjen av datainginiør-studiene i Oslo, og er derfor ansatt i en deltidsstilling. - Vi har tidligere samarbeidet med Are, og har stor tro på at han vil løfte kompetansen vår ytterligere, sier daglig leder Magne Lunde.

[Bilde: Are Flyen]

Are er opprinnelig fra Fåvang, men er nå bosatt i Oslo. Allerede på videregående skole ble han headhuntet av det norske firmaet Nova datasystemer, for å jobbe med utviklingen av resultat- og informasjonssystemet som ble anvendt under Paralympics i Salt Lake City i 2002. Et oppdrag Nova Datasystemer samarbeidet med MediaLT om å gjennomføre. Sentralt i dette samarbeidet sto Are, som opparbeidet seg god kompetanse på tilrettelegging av gode webløsninger for synshemmede.

Da vi begynte å søke etter nye medarbeidere, var derfor Are en av våre førstevalg. Vi visste hvilke kvaliteter han hadde, og er således svært fornøyd med å ha han med på laget. Are kan kontaktes på telefon: 21 53 80 16, e-post: are@medialt.no.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter