Nytt programtillegg til Milestone 312

Milestone 312 er blitt enda bedre. Nå har du også mulighet til å få en avtalebok til spilleren din!

Skrevet av: - 11.01.2010

Et nytt programtillegg, "Agenda" er nå tilgjengelig til Milestone 312.

Agenda er en kraftig avtalekalender som hjelper deg med å organisere hverdagen din. Blant innstillingene finner du dato, klokkeslett, type hendelse, varighet og gjentagelse. Med disse kan du bygge opp en omfattende evigvarende kalender, som minner deg på fødselsdager, avtaler, osv.

I tillegg til den typiske kalenderen kan du bruke Agenda til andre spesielle hendelser, som for eksempel avspilling eller opptak fra radioen på et bestemt tidspunkt, eller lage et lydarkiv. Agenda bryter inn når spilleren er opptatt med noe annet, som for eksempel å lese en bok eller lytte til radio. Når det gjelder antall mulige oppføringer, er det ingen begrensninger. "Agenda" har blitt testet med mer enn tusen oppføringer.

Agenda kan bestilles med Milestone 312 eller kjøpes som oppgradering til alle solgte Milestone 312. Agenda programvaren er allerede tilgjengelig på alle språk i markeder der Milestone 312 selges.

Agenda kan bestilles fra ADAPTOR AS sin nettbutikk https://www.adaptor.no/index.asp?id=869 eller på tlf. 23215555. Du kan også bestille Agenda fra oss i MediaLT på info@medialt.no eller 21538018. Husk å oppgi spillerens serienummer og e-postadressen din.

Håndboken kan etter hvert lastes ned fra www.daisyklubben.no under Brukerstøtte.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter