Ny tilbudspakke på 3 synstolkede filmer på DVD

MediaLT kan igjen tilby tre norske filmer med synstolking. Dette er filmene Keeper'n til Liverpool, Kommandør Treholt & Ninjatroppen og Nokas.

Skrevet av: Trond Ausland - 06.05.2011

Kort om filmene


I Keeper'n til Liverpool møter vi Jo Idstad: 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen. Helt til det begynner ei ny jente i klassen.

Kommandør Treholt & Ninjatroppen er den sanne historien om hvordan Arne Treholt og hans tropp med ninjaer berget Norge under den kalde krigen. I 1983 oppdager Ninjatroppen at Skyggeregjeringen, som skal ta over makta ved krise og krig, planlegger statskupp i fredstid. Treholt og ninjaene ser kun én løsning: å gi dem alle en god runde svølk! Kommandør Treholt & Ninjatroppen er en actionfilm fra vår nære forhistorie, som viser at ikke alt forløp slik de fleste tror.

Nokas er filmen om Nokas-ranet. Filem tar for seg timene før ranet, og frem til selve ranet er gjennomført, og ranerne har forlatt plassen. Vi ser hendelsene gjennom øynene til dem som var mest involvert, både blant ranere, politi og bankansatte.
Filmen er bygget på faktiske hendelser, basert på overleveringer fra øyenvitner og medvirkende. Stedene i Stavanger der ranet fant sted, er brukt under innspillingen.

Kjøp filmene direkte fra oss


Keeper'n til Liverpool, Kommandør Treholt & Ninjatroppen og Nokas selges enkeltvis til 149,- ink. mva. Vi selger også en pakke med alle tre filmene til 290,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post trond@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg. OBS: Frakt kommer i tillegg.

 

Nyhetsarkiv