Ny eksempelsamling

MediaLT ønsker å dele kunnskap, og eksempelsamlingen vår er helt gratis.

Skrevet av: Morten Tollefsen - 02.03.2017

MediaLT har hatt en åpen eksempelsamling siden 2013. Tanken var at dette skulle være et supplement til boka Web og universell utforming (Tollefsen, 2013).

Vi har nå videreutviklet eksempelsamlingen om web og universell utforming. Samlingen inneholder demonstrasjoner av hjelpemiddelteknologi, praktiske råd om hvordan ulike tilgjengelighetsutfordringer løses og artikler om tilgjengelighet og universell utforming.

WordPress

Den nye eksempelsamlingen er laget med WordPress. Bruk derfor kategorier, stikkord og søk for å finne ting du er interessert i. For de som fulgte Morten Tollefsens blogg (MTB) er denne nå inkludert i eksempelsamlingen (velg kategorien MTBlogg).

Vi har gjort ganske mye for å få selve eksempelsamlingen tilgjengelig. Ikke helt perfekt foreløpig, men vi gjør forbedringer når vi har tid. WordPress er en veldig fin publiseringsløsning, men det å gjøre endringer kan innimellom være forholdsvis krevende. Deltasenteret har bidratt med utviklingsmidler, og det har hjulpet oss mye for å få løsningen så bra - ja, for vi synes jo at det har blitt ganske bra!.

Ta gjerne kontakt hvis du har lyst til å forbedre eller legge til innhold.

Her finner du eksempelsamlingen:

x.medialt.no

Nyhetsarkiv