Nå er det opprettet en egen epostliste om DAISY

Det skjer mye rundt digitale lydbøker (DAISY), både innen maskin- og programvare, bøker og tjenester. Utveksling av erfaring er viktig, og nå er det opprettet en epost-liste som er åpen for alle!

Skrevet av: Morten Tollefsen - 29.06.2005

På "Informasjonsdagen om DAISY" kom det fram ønsker om å opprette en epostliste for utveksling av erfaring og synspunkter om DAISY. En liknende liste finnes blant annet i Danmark. Erfaringene tyder på at dette har vært nyttig, og nå får vi en tilsvarende liste i Norge.

Epost-listea er åpen for alle. Det som diskuteres skal ha med DAISY å gjøre, og vi ønsker at listen skal være seriøs og interessant. Ikke vær redd for å sende meldinger til lista - ingen spørsmål eller synspunkter er dumme. Hjelp oss med å holde en god tone, da har vi stor tro på at dette vil bli en levende og nyttig epostliste for alle!

Av/påmelding

Send en epost til liste+subscribe@daisyklubben.no for å melde deg på lista.

Send en epost til liste+unsubscribe@daisyklubben.no for å melde deg av lista.

Meldingene du sender trenger ikke å ha noe tekst i emne-feltet eller i selve meldingsteksten. Du vil få en epost som ber om at du bekrefter påmelding til lista. Denne svarer du på, og heller ikke nå trenger du skrive noe i noen av feltene.

Sende meldinger til lista

For å sende meldinger skriver du liste@daisyklubben.no i til-feltet. Bruk en beskrivende tekst i emne-feltet og skriv meldingen.

Nyhetsarkiv