Miriam Nes ansatt i MediaLT

Miriam Nes jobbet for MediaLT sommeren 2006 og tok sin mastergrad i et av MediaLTs forskningsprosjekter. Det var derfor liten tvil om hvem som var ønsket, da arbeidsstokken skulle utvides.

Skrevet av: Magne Lunde - 13.11.2007

Den positive utviklingen i MediaLT fortsetter og denne høsten meldte derfor behovet seg for å øke arbeidsstokken ytterligere. Særlig var det behov for å styrke forskningsdelen, og den 12. november begynte derfor Miriam Nes (26) som forsker i MediaLT. Vi er nå åtte heltidsansatte.

[Bilde: Miriam Nes på kontoret]

Oppriktig interesse

Våren 2006 tok Miriam på eget initiativ kontakt med MediaLT. Hun studerte ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo, og vi merket umiddelbart at hun hadde en oppriktig interesse for fagfeltet IKT og funksjonshemmede. Kombinert med hennes sterke faglige kvaliteter så vi raskt at hun var interessant for MediaLT.

Toppkarakter

I første omgang ble det gjort en avtale om en masteroppgave i tilknytning til forskningsprosjektet: Brukererfaring med fulltekst Daisy-bøker. Hvilke kvaliteter hun innehar viste Miriam til fulle, da hun fikk toppkarakteren A på mastergraden.

Selvfølgelig førstevalg

Sommeren 2006 engasjerte vi Miriam i forprosjektet: Stemmestyrt Interaksjon (Stemint-prosjektet), der hun gjorde en glimrende jobb. Da dette forprosjektet i september 2007 førte fram til hovedprosjektet: Stemmestyring i Multimodal Dialog (SMUDI-prosjektet), mente vi tiden var inne for å øke arbeidsstokken og Miriam var da et selvfølgelig førstevalg. Miriam hadde i mellomtiden fått jobb i Avenir. Interessen for fagfeltet var imidlertid fortsatt like brennende hos Miriam, og de spennende arbeidsoppgavene vi hadde å tilby her i MediaLT gjorde derfor at hun takket ja til vår forespørsel.

Hovedtyngden i SMUDI

Miriam vil hovedsaklig jobbe med forsknings- og utviklingsprosjekter, men hennes dybdekunnskap om Daisy gjør at hun også naturlig vil styrke denne delen av MediaLTs virksomhet. Hovedtyngden av Miriams arbeid i tiden som kommer vil være i SMUDI-prosjektet.

Miriam kan nås på epost: miriam@medialt.no og på telefon: 97 72 67 74.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter