Meld deg på nyhetsbrev

Nå kan du melde deg på alle nyhetsbrevene våre vha. et skjema. I tillegg til MediaLTs to nyhetsbrev bør du krysse av for informasjon fra ressursnettverket Universell IKT.

Skrevet av: Morten Tollefsen - 28.02.2008

Nyhetsbrev på epost er både enkelt og effektivt. MediaLT tilbyr to alternative nyhetsbrev, og vi redigerer også et nyhetsbrev fra ressursnettverket Universell IKT.

Her finner du skjemaet for å melde deg på:
Nyhetsbrev og RSS

RSS feeden vår kan brukes for å følge med på artikler som publiseres på www.medialt.no. Les evt. om RSS ved å velge lenken over.

Generell info

Generell info sendes ut med ujevne mellomrom, vanligvis ca. 2-3 ganger pr. år. Innholdet i dette nyhetsbrevet er først og fremst knyttet til MediaLTs prosjekter, produkter og tjenester.

Ukens tilbud

Når vi har helt spesielle tilbud sendes det ut epost til de som melder seg på dette nyhetsbrevet. Det kommer absolutt ikke ut hver uke, men vanligvis er varigheten på et tilbud en uke. Standardteknologi som PCer, digitale kameraer, MP3-spillere etc. er vanligst, men vi har også hatt egne produkter som "ukens tilbud".

Universell IKT

Nyhetsbrevet fra ressursnettverket universell IKT sendes ut 1 gang pr. måned. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om aktuelle saker fra nettverksdeltakerne, men også andre saker innenfor fagfeltet: konferanser, klippstoff osv.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter