MediaLT søker programmerer

Mange spennende utviklingsprosjekter gjør at vi i MediaLT nå ønsker å ansette en programmerer. Ta kontakt, hvis du kunne tenke deg å jobbe med utfordrende og meningsfylte utviklingsoppgaver.

Skrevet av: Magne Lunde - 04.06.2008

MediaLT har i dag åtte heltidsansatte og fire deltidsansatte. I skrivende stund leder vi ni forsknings- og utviklingsprosjekter og deltar i to EU-prosjekter. Mange spennende utviklingsoppgaver gjør nå at vi ønsker å ansette en programmerer.

Stor satsing på taleteknologi

Vårt største prosjekt for øyeblikket er prosjektet Stemmestyring i Multimodal Dialog (SMUDI). Som følge av prosjektet planlegger vi en større satsing på norsk taleteknologi. Av denne grunn vil kompetanse på utvikling av språkteknologi være av spesiell interesse.

Fremst på nettsider og tilgjengelighet

MediaLT er et av de fremste firmaene innen nettsider og tilgjengelighet. På dette området jobber vi med utviklingsoppdrag, samt at vi arbeider tett sammen med andre utviklere for å gi råd og anbefalinger om hvordan de kan sikre god tilgjengelighet. Utviklingskompetanse på web vil derfor også være en fordel.

Gode utviklingsmuligheter

MediaLT er et dynamisk og pulserende arbeidssted, der utviklingsmulighetene for den enkelte er gode. arbeidsoppgavende er svært varierte og spennende, og mulighetene er store for å være med å forme sin egen arbeidsplass. Vi kan tilby fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Ta kontakt med daglig leder Magne Lunde  på telefon 91 79 00 78 eller på epost magne@medialt.no, dersom du har spørsmål om stillingen.

Søknad med CV kan også sendes som epost.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter