MediaLT på Facebook

Du kan nå følge oss på Facebook. Alle nyheter legges fortsatt på medialt.no. FB er et tillegg der du kan legge inn kommentarer, stille spørsmål, tipse oss og andre om IKT for funksjonshemmede osv.

Skrevet av: Morten Tollefsen - 19.10.2011

[Bilde: Logo facebook]

Vanlig FB-side: http://www.facebook.com/MediaLundeTollefsen

Mobil FB-side: http://m.facebook.com/medialundetollefsen

Hvorfor prøver vi oss med en Facebook-side?

Mange synes kanskje at vi i MediaLT har vært treige med å ta i bruk sosiale medier? Dette er riktig. Grunnen er at vi ønsker at den informasjonen vi legger ut skal være tilgjengelig for alle.

Vi vet at mange funksjonshemmede sliter med å bruke Facebook og andre sosiale medier, og derfor er medialt.no vår viktigste informasjonskilde. Slik kommer det til å bli fremover også.

Når dette er sagt ønsker vi selvsagt å kommunisere med kunder, samarbeidspartnere og andre. Det er også viktig for oss å spre informasjon og nå mennesker som vi ellers ikke hadde fått kontakt med. Vi prøver oss derfor med en FB-side! Gå inn og "lik" siden, så kanskje det blir spennende innlegg og nyttige kommentarer!

Tips på Facebook, Twitter og Epost

Du kan nå tipse andre på Facebook, Twitter og Epost om artikler, prosjektsider, produkter osv. hos MediaLT (alle sider bortsett fra hovedsiden). Vi er selvsagt veldig glade hvis dere hjelper oss på denne måten! Lenker til tips-mulighetene er samlet under overskriften "Tips noen om siden".

Nyhetsarkiv