MediaLT lanserer nytt nettsted: filmforalle.no

filmforalle.no er nettstedet for deg som ønsker å få informasjon og holde deg oppdatert om synstolking, teksting og lydteksting av film/video.

Skrevet av: Magne Lunde - 09.10.2014

DVD frontbilde til Tatt av kvinnen (den første filmen som ble synstolket i Norge)

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne den informasjonen du trenger.  Særlig mener vi det er behov for dette på et fagfelt der kunnskapen hos folk flest fortsatt er lav og mye er ugjort. Vi håper og tror at nettstedet filmforalle.no, skal gi et løft for synstolking, teksting og lydteksting i Norge.

Du kan selv beregne prisen

En av de tingene vi har jobbet med å gjøre enklest mulig, er bestilling av synstolking, teksting og/eller lydteksting.  Du kan selv beregne prisen, og raskt og enkelt foreta en bestilling. Det eneste du behøver gjøre er å sende videoen til oss. Så gjør vi resten.

Klipp fra alle synstolkede filmer

På nettstedet finner du også en oversikt over alle norske filmer som er synstolket og et lite klipp fra hver film. Du kan også abbonnere på det som legges ut på siden, og på den måten holde deg oppdatert på hva som skjer.

Nettstedet er fortsatt under utvikling. Vi hører derfor gjerne fra deg om hva du synes, og tar også gjerne imot forslag til innhold.

filmforalle.no

Vis priser og beregningsskjema

Nyhetsarkiv