MediaLT kjører resultatsystemet i årets World Cup!

MediaLT har avtale med IPC (International Paralympic Committee) om å kjøre resultatsystemet på alle årets World Cup renn i nordiske grener. Første sekvens av begivenheter fant sted i uke 51 på Sjusjøen med to dager langrenn og to dager skiskyting. Neste happenings er i Bessans, Frankrike og den siste i Oberried, Tyskland.

Skrevet av: - 23.12.2009

Resultatsystemet det er snakk om, ble utviklet til Paralympics i Salt Lake i 2002. Det omfatter alpint, langrenn og skiskyting. Systemet er også brukt i andre større evenement, som VM i nordiske grener i Baiersbronn, Tyskland i 2003, i VM alpint i Wildschönau i 2004 og VM i nordiske grener i Fort Kent, Maine, USA i 2005. I tillegg til en rekke World Cup renn.

Samme resultatsystem gir rennene status som World Cup og ikke som enkeltstående, uavhengige renn med helt forskjellig utseende.

Dette er bakgrunnen for kontrakten mellom MediaLT og IPC. Blir dette prosjektet vellykket og begge kontraktørene fornøyde, forlenges kontrakten som nå gjelder for denne sesongen.

Rennene etter Sjusjøen går i slutten av januar og begynnelsen av februar. Bessans i Frankrike er de franske skiskytternes "hjemsted". Bessans ligger i alpene på grensen mot Italia, ikke langt fra Val d'Isere.

Oberried ligger i Schwartzwald i Tyskland. Litt sør for Baiersbronn som hadde VM i nordiske grener for funksjonshemmede i 1993 og 2003. Kanskje de tar 2013 også? Sammen med MediaLT?

Vi legger ut resultater etterhvert som de dukker opp. De havner på de engelske sidene under services og World Cup. Her ser du resultater og historikk

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter