MediaLT inviterer til filmkvelder med synstolking

Dokumentaren om Erik Bye (Giganten) og en komiserie på TV vil for første gang bli vist med synstolking den 22. oktober og 13. november. Det er imidlertid begrenset med plasser, så det gjelder å melde seg raskt på!

Skrevet av: Magne Lunde - 09.09.2008

Film- og Tv-kveldene er en del av Lydtekst-prosjektet, der MediaLT I samarbeid med Norges Blindeforbund jobber aktivt for å få etablert synstolking som en tjeneste i Norge. Av denne grunn ønsker vi nå din hjelp til å gjøre vår synstolking så god som mulig.

For første gang

MediaLT er nå i ferd med å starte arbeidet med å synstolke dokumentaren om Erik Bye (giganten). Den synstolkede versjonen av Giganten vil for første gang bli vist på film- og TV-kveldene. Tidligere har MediaLT synstolket de tre norske filmene "Tatt av kvinnen",SOS  Svartskjær" og "Lunsj". I tillegg vil en episode av en norsk komiserie bli synstolket.

Gratis pizza

De to film- og TV-kveldene vil bli arrangert den 22. oktober og 13. november fra klokken 18.00 til 22.00 I MediaLTs lokaler i Jerikoveien 22 i Oslo. I tillegg til filmopplevelsen byr MediaLT på gratis pizza. Påmelding skjer til Magne Lunde på telefon:     91 79 00 78     eller epostadresse: magne@medialt.no. Siden det er begrenset med plasser, vil de som melder seg på først få plass.

Program film- og TV-kveld

Tema Tid
Velkommen
Informasjon om Lydtekst-prosjektet og synstolking
Informasjon om MediaLT
18.00
Visning av Giganten (dokumentar om Erik Bye) med synstolking 18.30
Tilbakemelding på synstolking 20.00
Mat (gratis pizza) 20.20
Visning av komiserie på TV med synstolking 21.00
Tilbakemelding på synstolking 21.30
Oppsummering 21.50
Slutt  

Nyhetsarkiv