MediaLT hjelper kommuner med tilgjengelighet

Web- og portalansvarlig i Skedsmo kommune Bjørn Hytjanstorp er meget godt fornøyd med det arbeidet MediaLT har gjort i forhold til nettsider og tilgjengelighet, og anbefaler derfor andre kommuner å kontakte MediaLT.

Skrevet av: Magne Lunde - 20.12.2006

Offentlige myndigheter har et spesielt ansvar i forhold til  å sikre at deres nettsider er tilgjengelige for alle, og vi i MediaLT opplever nå at stadig flere tar kontakt for å få hjelp. Gledelig er det også at kommunene begynner å komme på banen.

Skedsmo kommune lanserte nylig sin nye nettside. I forkant av lanseringen gjorde MediaLT en evaluering av nettsiden med hensyn til tilgjengelighet for alle. - Rapporten fra MediaLT var meget grundig og god, så vi er meget fornøyd med det arbeidet MediaLT gjorde, framhever Web- og portalansvarlig i Skedsmo kommune Bjørn Hytjanstorp.

Hytjanstorp understreker imidlertid at de langt fra er i mål når det gjelder rådene MediaLT ga i evalueringsrapporten, men han lover at rådene som kom fram i rapporten vil bli tatt på alvor. Det viktige er at Skedsmo kommune nå har kunnskap om hva de bør gjøre for å sikre god tilgjengelighet for alle.

MediaLT håper nå alle kommuner vil gjøre som Skedsmo kommune, dvs ta det ansvaret som påhviler kommunene i denne sammenheng. - Jeg kommer til å tipse andre kommuner om at det finnes et selskap som MediaLT, og anbefale dem å gjøre det samme som oss, sier Hytjanstorp.

Les om hva MediaLT kan tilby i forhold til nett og tilgjengelighet.

Nyhetsarkiv