MediaLT har fått en ny ansatt

MediaLT har økt personalet med Bjørn Gulbrandsen fra Eidsvoll Verk. Han skal jobbe med vår nye supporttjeneste på DAISY maskin- og programvare.

Skrevet av: Magne Lunde - 14.06.2005

Bjørn Gulbrandsen er nyansatt i MediaLT. Hans første arbeidsdag var 3/6, og han arbeider nå fulltid hos oss. Han skal i hovedsak jobbe med support på Daisy maskin- og programvare for å hjelpe de som eier slike produkter. Dette er en gratistjeneste som etableres i samarbeid med Blindes Produkter og vi vil komme tilbake med mer informasjon når den er formelt startet opp. Bjørn håper på å få mye å gjøre og at alle som har behov vil bruke dette tilbudet.

[Bilde: Bjørn Gulbrandsen] width=

Bjørn er 30 år, sterkt svaksynt og bor på Eidsvoll Verk. Vannski og interessen for musikk er det som opptar han mest etter endt arbeidsdag. Han har studert til sammen 3 år på Høyskolen i Hedmark, avdeling Rena. Først fullførte han 2 år på linjen informatikk, og deretter 1 år på linjen informasjon og samfunnskontakt. Før han kom til MediaLT, jobbet han i radiokanalen FavoritFM med research, programmer, redigering og diverse kontorarbeid.
Nå er han i full gang med modulene i datakortet og i tillegg bruker han tiden på å sette seg inn i Daisy maskin- og programvare..

Bjørn er en omgjengelig og hyggelig kar, som vi setter stor pris på her i MediaLT. Vi ser med spenning på klargjørelsen av supporttjenesten for DAISY maskin- og programvare og håper at alle som trenger råd eller tips, vil benytte seg av Bjørn og hans kunnskaper.

Tlf: 21 53 80 18
E-post: bjorn@medialt.no

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter