Kvikk bestilling av Kvikk-sjekken

MediaLT er landets ledende miljø innen tilgjengelighet og universell utforming på web. Nå kan du bestille vår rimelige og populære tilgjengelighetstest ved å fylle ut et enkelt skjema.

Skrevet av: Morten Tollefsen - 23.11.2011

Vil da ha en god indikasjon på hvordan nettstedet ditt fungerer for alle? Det kan vi kanskje ikke garantere at du får svar på! Vi er imidlertid eksperter på universell utforming, og vi kan gi deg mange gode råd om hvordan nettsidene dine kan bli brukbare for så mange som mulig! Eller som vi ofte sier: best mulig for flest mulig!

Synes du at universell utforming høres traust og kjedelig ut? Det er ikke tilfelle! Det å tilrettelegge for alle er kreativt og gir masse rom for nye løsninger. Responsen vi får er at små grep gjør store forskjeller og at resultatet blir bedre for absolutt alle! Det å gjøre sidene bedre for blinde krever f.eks. vanligvis lite, og vil sjelden bety endringer i det visuelle uttrykket.

Rimelig!

Selv om Kvikk-sjekken er ganske omfattende og rapporten vi lager inneholder mye informasjon er dette en veldig rimelig gjennomgang. Grunnen til at vi kan tilby en slik pris er at vi har utviklet effektive testsystemer og at vi har lang erfaring. Hos MediaLT jobber det flere eksperter som selv benytter skjermforstørrer, skjermleser og andre hjelpemidler!

Spesialtilbud: kr. 11900 eks. mva.

Kvikk-sjekken egner seg ikke for veldig store nettsteder, eller for nettsteder med veldig rik funksjonalitet. For denne typen testing inngår vi avtaler i hvert enkelt tilfelle.

Diskriminerings og tilgjengelighetsloven (DTL)

De fleste som har et nettsted ønsker seg "besøkende". Det å gi alle en god brukeropplevelse er derfor både ønskelig, riktig og viktig!

DTL krever at nettsteder skal være universelt utformet! Vårt mål er imidlertid å spre kompetanse, øke lysten og dele erfaringer for å få verdensveven brukbar! DTL er et supert virkemiddel (eller ris bak speilet), men det å ta høyde for at mennesker har ulike forutsetninger og behov skal først og fremst være noe informasjonsleverandører skjønner nytteverdien av!

Men, loven kommer, og vil du forberede deg er Kvikk-sjekken både lærerik og nyttig!

Hva får du?

  • MediaLT tester nettsidene med hjelpemidler for funksjonshemmede.
  • Vi går gjennom alle testkriteriene for Web Content Accessibility Guidelines (som danner hovedgrunnlaget for den nye loven).
  • Det skrives en rapport med våre funn, eksempel på hvordan sider vises med skjermleser og forklaringer av viktige forbedringspunkter.

Bestill Kvikk-sjekken

Nyhetsarkiv