Hjalp Kristin med studielitteratur

MediaLT hjalp student Kristin Walin med å få lest inn studielitteraturen. - Jeg er veldig fornøyd med lydbøkene fra MediaLT, sier Kristin.

Skrevet av: Magne Lunde - 23.10.2006

MediaLT tilbyr innlesning av bøker og annet skriftlig materiell, og har i år hjulpet student Kristin Walin med å få studielitteraturen i tide. - Jeg er svært fornøyd med de lydbøkene MediaLT har lest inn for meg, og kommer til å bruke MediaLT igjen, når jeg har behov får å få lest inn nye bøker, framholder Walin.

Kristin er synshemmet og studerer til samtaleterapeut på HumanNova, og har tidligere vært Datakort-elev hos MediaLT. Hun visste derfor at MediaLT hadde høy kompetanse på å tilrettelegge skriftlig materiell for ulike grupper av funksjonshemmede, og tok derfor kontakt. - Det var viktig for meg å få studielitteraturen i tide, og jeg er spesielt fornøyd med at kvaliteten er så god med tanke på hvor raskt prosessen gikk, poengterer Walin.

MediaLT har i flere år tilbydt tilrettelegging av skriftlig materiell for grupper med spesielle behov. Blant annet har vi lest inn flere bøker for Funksjonshemmedes studieforbund og Uloba. Videre har vi gjennom våre egne IT-kurs opparbeidet høy kompetanse i forhold til hvilken tilrettelegging ulike grupper trenger og hvordan litteraturen best kan tilrettelegges. Dette gjør at MediaLT kan tilby tilrettelagt litteratur i den formen som passer best for den enkelte: Vanlige Daisy-bøker, fulltekst Daisy-bøker, HTML-bøker, MP3-bøker osv. Hvis det er behov for et rimelig alternativ eller for å få en rask produksjon av lydbøker, kan vi også tilby lydbøker med kunstig tale.

Ta kontakt, hvis du trenger hjelp til å få skriftlig materiell i tilgjengelig form. Vi vil kunne gi deg råd om hvilket format du bør velge, og vil kunne sikre deg en rask levering.

Nyhetsarkiv