Flere norske filmer med synstolking til salgs

I løpet av sommeren har to nye norske filmer, synstolket av MediaLT, kommet på markedet. Dette er Olsenbanden Jr. Mestertyvenes skatt og Asfaltenglene.

Skrevet av: Trond Ausland - 24.08.2010

Kort om filmene

I Olsenbanden Jr. Mestertyvenes skatt jakter banden på en forsvunnet pengeskatt som stammer fra ranet av Norges bank i 1835. De har fått snurten av et skattekart og den spennende jakten leder dem til gamlebyen i Fredrikstad, gjennom mørke ganger på Akershus festning og til slutt Ole Høilands hule i Oslomarka. I denne filmen får vi også for første gang stiftet et nærmere bekjentskap med barnehjemsbarnet Egon Olsens familie, da Egon kommer på sporet av sin egen stamfar? Mestertyven Ole Høiland?

Asfaltenglene handler om 12-åringene Maja, Rikke og Ohna som driver dank på Ohnas familierestaurant Saigon House. De har store ambisjoner om å ikke løfte en finger denne sommeren, men så dukker politiet opp og finner narkotika gjemt i restaurantens kjølelager. Saigon House stenges og Ohnas storebror blir arrestert. Jentene vet at han er uskyldig men han kan ikke slippes ut av fengsel før narkotikaligaen avsløres. -Asfaltenglene tar saken.

Pakkepris

Olsenbanden Jr. og Asfaltenglene selges enkeltvis til 149,- ink. mva, men vi selger også en pakke med begge filmene til 249,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post info@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg. OBS: Frakt kommer i tillegg.

 

Nyhetsarkiv