Elev har bestått Word ekspert

Som første elev hos MediaLT og sannsynligvis i Norge, og kanskje også i verden, har Ronny Hansen fullført modulen Word ekspert.

Skrevet av: Magne Lunde - 01.06.2005

Ronny Hansen er den første eleven hos MediaLT som har bestått modulen Word ekspert. Antakeligvis er han også den første i Norge som har fullført denne modulen tilrettelagt for blinde og svaksynte. På verdensbasis vet vi heller ikke om noen. Han begynte med modulene i datakortet i begynnelsen av 2004, fullførte dem, og tok så utfordringen med å begynne på Word ekspert.

<bilde: Ronny Hansen>

I et intervju med Ronny sier han at han har jobbet målrettet og seriøst med dette. 2 til 3 timer hver dag med jobbing i tillegg til undervisning har gått med for å nå målene, enkelte dager også enda mer, spesielt på Word ekspert. Han har brukt Supernova og Infovox som verktøy for å lære seg pensum og dette har stort sett fungert veldig greit, bortsett fra at Supernova har fungert mindre bra i Frontpage. Frontpage, webutvikling og databaser er noe han kan tenke seg å gjøre karriere ut av, så all denne jobbingen har ikke bare blitt gjort fordi det har vært gøy og spennende. Selv om han synes at Powerpoint har vært det artigste å holde på med, og Excel det vanskeligste, så har han viet like mye tid til alle moduler, for å oppnå de gode resultatene.

Og gode resultater har han fått! Han har gjort en jobb som både vi i MediaLT og han selv kan være stolte av. Ronny er en person som det er veldig lett å samarbeide med og som har en positiv innstilling. Vi ser frem til videre samarbeid.

Nyhetsarkiv