Det er enkelt å få hjelp om DAISY

Lurer du på hva digitale lydbøker (DAISY) er? Er det en funksjon du ikke får til med daisy-spilleren din? Lurer du på hvilket avspillingsprogram som kan fungere på maskinen din? I denne artikkelen får du vite hvordan MediaLT og Blindes Produkter kan hjelpe deg!

Skrevet av: Morten Tollefsen - 30.05.2007

MediaLT og Blindes produkter forhandler DAISY-spillere fra Plextor og Telex. Videre har vi programvare fra Dolphin. Har du spørsmål om andre produkter må du evt. kontakte andre forhandlere.

DAISY-telefonen

For mange vil det være aller enklest å få hjelp på telefon. Vi har et eget telefonnummer du kan ringe mandag til fredag i kontortiden.

Telefon: 21 53 80 18

Epost-liste

Dersom du bruker epost anbefaler vi deg å melde deg på epost-lista vår. Lista brukes for å sende ut informasjon om programoppdateringer, nye produkter og annet aktuelt stoff. Lista kan også brukes for å diskutere DAISY med andre, f.eks. spillere, programvare, riktig struktur i bøker - ja, det dere måtte ønske!

Send en epost til liste+subscribe@daisyklubben.no for å melde deg på lista. Du trenger ikke skrive noe hverken i emne-feltet eller i meldingsteksten.

daisyklubben.no

www.daisyklubben.no finner du alle våre manualer, programoppdatering til spillere, produktinformasjon, nyheter om DAISY osv.

Du kan også sende epost til daisyklubben.no, og normalt vil du få svar veldig raskt. Bruk følgende epost-adresser:

produkter@daisyklubben.no: Hvis du lurer på priser, hvilke produkter du bør velge osv.

info@daisyklubben.no: Bruk denne adressen hvis du har tekniske spørsmål.

faq@daisyklubben.no: Hvis du har forslag til nye emner som bør legges inn i listene med "ofte spurte spørsmål".

web@daisyklubben.no: Hvis du har kommentarer til nettstedet www.daisyklubben.no.

Ikke vær redd for å bruke feil epost-adresse. Vi svarer deg uansett!!!

Nyhetsarkiv