Brosjyre om VOMOTE

Brosjyren om det nye hjelpemidlet VOMOTE er nå klar. Med VOMOTE kan du styre PC'en med stemmen.

Skrevet av: Magne Lunde - 06.04.2010

Ta kontakt, hvis du vil få tilsendt brosjyren i papirformat(lenke til PDF-versjonen finner du nedenfor).

Den første personen er nå i ferd med å søke om VOMOTE som hjelpemiddel. Tror du søknadsprosessen vil ta tid, er det derfor ingen grunn til å vente. Det er bare å søke. Ta kontakt, hvis du trenger informasjon fra oss.

Bruk stemmen i stedet for hendene

I brosjyren kan du blant annet lese:
Tale er menneskets naturlige måte å kommunisere på. Med VOMOTE kan du snakke til en datamaskin for å få den til å gjøre det du vil. Med andre ord trenger du ikke lenger bruke tastatur og mus for å styre datamaskinen. Derfor er VOMOTE til stor hjelp for deg som har lammelser i hendene, musearm eller andre plager i armer og nakke. VOMOTE passer også for deg som rett og slett ønsker å forebygge og avlaste ved å bruke stemmen i stedet for hendene.

 Du kan stave/bokstavere med stemmen, inkludert alle taster og tegn på tastaturet. Dessuten kan du styre musen svært effektivt og enkelt. Videre kan du anvende et stort antall kommandoer For å styre de mest brukte dataprogrammene (Microsoft Office programmer (inkludert Word, Excel, PowerPoint og Outlook), Adobe Reader, Notisblokk, Windows Media Player, Internet Explorer, Windows utforsker og Quicktime)..

En liten boks

VOMOTE er en liten boks som du plugger inn i USP-kontakten i PC'en. Mere trenger du ikke gjøre! Det er bare å begynne å "kommandere" PC'en.

Her finner du brosjyren.

Nyhetsarkiv