Bok om universell utforming av dokumenter

Boka lærer deg hvordan du kan lage digitale dokumenter som er best mulig for flest mulig. Nå kan du forhåndsbestille den.

Skrevet av: Magne Lunde - 26.02.2015

Oppslått bok ved siden av tastatur og skjerm

Digitale dokumenter er i dag en del av nær sagt alles hverdag. Kunnskapen er imidlertid liten om hvordan digitale dokumenter bør lages for at de skal bli gode å lese. Derfor utgir vi nå i samarbeid med Universitetsforlaget boka Universell utforming av dokumenter.

Lettlest bok

Boka tar for seg de mest anvendte dokumenttypene: PDF, Word, Excel og Powerpoint. Den er lettlest, for at det skal bli enklest mulig for deg å lage dokumenter som er gode å lese. Den forklarer både hvorfor og hvordan. Det vil si at boka forklarer og konkretiserer utfordringene, og at den gir deg en oppskrift på hvordan dokumenter bør utformes. Derfor bør boka ligge på kontorpulten til alle som jobber med dokumentbehandling i sitt daglige virke, og det gjør de fleste av oss.

Kan forhåndsbestilles

Du kan sikre deg boka allerede nå. Vi sender den til deg, når boka kommer ut på Universitetsforlaget til våren. Pris: 299,- kroner.

Forhåndsbestill boka universell utforming av dokumenter.

Vi anbefaler arbeidsplasser å bestille flere eksemplarer av boka, fordi den altså er en praktisk bok som bør ligge på alle kontorpulter. Den egner seg også godt som kursmateriell i ulike kurs om  dokumentbehandling.

Boka er utviklet som en del av prosjektet Bok om universelt utformede dokumenter, som ble støttet av forskningsprogrammet UNIKT (Deltasenteret) og Blindemission IL.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter