Billig pakkepris på Norges tre eneste synstolkede filmer

Som en ekstra service til de som ønsker synstolkede filmer kan MediaLT nå tilby Norges tre eneste synstolkede filmer til en billig pakkepris: 390,- kroner inklusive moms.

Skrevet av: Trond Ausland - 11.09.2008

I januar i år kom Tatt av kvinnen som den første norske synstolkede spillefilmen ut på DVD. Nå har to nye, norske filmer blitt utgitt på DVD med synstolking av MediaLT. Filmene er familie- og spenningsfilmen SOS Svartskjær og dramaet Lønsj.


To nye filmer

I april i år jobbet våre synstolkere med filmene SOS Svartskjær og Lønsj. Filmene gjorde det bra på kino og ble i august gitt ut på DVD. Inkludert på DVDene er lydsporet med synstolkingen produsert av synstolkerne i MediaLT.


Kort om alle tre filmene

[Bilde: Filmplakat SOS Svartskjær]

SOS Svartskjær handler om ungjenta Noora som bor på en øy i skjærgården. En dag oppdager hun en ensom, liten selunge i sjøkanten. Selen henter en gjenstand som flyter på havoverflaten til henne. Noora blir venner med selen og bestemmer seg for å ta den med for å beskytte den fra å bli skutt. Samtidig er andre på øya svært interessert i å få tak i gjenstanden som selen brakte Noora.

[Bilde: Filmplakat Lønsj]

Lønsj handler om ulike mennesker i Oslo som lever sine liv, fylt med problemer og vanskeligheter. Muligheter til forandringer oppstår, men vil de være i stand til å benytte seg av dørene som åpnes?

[Bilde: Filmplakat Tatt av kvinnen]

Tatt av kvinnen er en komedie om en mann som litt ufrivillig befinner seg midt i et intenst kjærlighetsforhold med en pratsom, impulsiv kvinne. Mannen føler seg invadert, men samtidig er han betatt og prøver hardt å forstå kjærligheten og kvinner. Han innser at han må kjempe for sin plass og ikke bare være en passiv tilskuer til alt det som skjer rundt ham. Men det er kanskje ikke like lett som han trodde?


Praktisk informasjon

Alle filmene med synstolking er tilrettelagt for synshemmede eller andre som har vanskelig for å forstå eller tolke levende bilder. Det vil si at et lydsignal eller tale indikerer at man står på riktig sted for å kunne velge det synstolkede lydsporet. Trykk ok/enter knappen på fjernkontrollen og filmen setter i gang. Navigasjon til undermenyer osv. er ikke nødvendig.


Kjøp filmene direkte fra oss

SOS Svartskjær, Lønsj og Tatt av kvinnen selges enkeltvis til 199,- ink. mva. Vi selger også en pakke med alle tre filmene til 390,- ink. mva. Ta kontakt med oss i MediaLT på telefonnummer 21 53 80 10 eller på e-post info@medialt.no, hvis du ønsker å kjøpe filmene så sender vi filmen(e) raskt til deg.

Nyhetsarkiv