Are Flyen har sluttet

Vi takker Are Flyen for innsatsen i MediaLT, og ønsker han lykke til i ny jobb i konsulentfirmaet Acando AS.

Skrevet av: Magne Lunde - 20.08.2008

Are Flyen begynte i MediaLT i mars 2005. Først på deltid mens han utdannet seg til dataingeniør ved Høyskolen i Oslo og deretter på fulltid fra og med sommeren 2007. 

Større fagmiljø

Slik beskriver Are grunnen til at han sluttet i MediaLT: - jeg valgte å slutte fordi jeg fikk et tilbud om å få prøve meg i et konsulentfirma, hvor de tilbød et rendyrket fagmiljø innen mine interesseområder og har 50 ansatte her i Oslo. Jeg søkte litt annerledes og nye utfordringer, og den utløsende faktoren var at de kunne by på et stort fagmiljø.

Are har begynt i konsulentfirmaet Acando AS, som er et norsk datterselskap av svenske Acando AB. Firmaet har avdelinger i hele norden og utover Vest Europa. Firmaet har ca 100 ansatte i Norge og 1300 på verdensbasis. Fagseksjonen Are skal inn under jobber med området EIM (enterprise information management).

Ares arbeidsoppgaver er delvis overtatt av Trond Ausland, resten er fordelt på øvrige ansatte. Spørsmål angående arbeid som Are har utført for MediaLT, kan rettes til daglig leder Magne Lunde: 91 79 00 78, magne@medialt.no.

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter