Årets funksjonshemmede idrettsutøver

Bjørn gulbrandsen i MediaLT er innstilt som en av fire personer til prisen som årets funksjonshemmede idrettsutøver under idrettsgallaen på Hamar som sendes på NRK1 lørdag kveld.

Skrevet av: Magne Lunde - 04.01.2008

[Bilde: Bjørn Gulbrandsen på vannski]Bjørn Gulbrandsen fra Eidsvoll har vært ansatt i MediaLT siden 2005. Ved siden av arbeidet i MediaLT har Bjørn hele veien satset på en idrettskarriere som vannskikjører, og i 2007 ga dette full uttelling.

Dobbelt verdensmester

I mai deltok Bjørn i verdensmesterskapet i vannski i Australia. Her gjorde Bjørn sine saker meget bra. Eidsvollingen stilte til start i de to øvelsene trick og slalåm og gikk til topps i svaksyntklassen i begge øvelsene.

Bjørn er sterkt svaksynt og bruker lyd for å kunne kjøre på vannski. Under slalåmøvelsen har han med seg en boks, som gir en alarm når han har kommet langt nok ut i svingen. Øvelsen trick består av et program på to ganger 20 sekunder. Her får bjørn en beskjed fra ledsageren i båten når øvelsen skal starte.

Favoritt

Alle de tre andre innstilte funksjonshemmede utøverne har tidligere vunnet prisen som årets funksjonshemmede idrettsutøver og mange holder derfor Bjørn som favoritt til å motta årets pris. Vi i MediaLT ønsker Bjørn lykke til.

Nyhetsarkiv