Bumthang

12. april

Unik utsikt fra hotellrommet i Mongar Minnesmerke langs veien over falne arbeidere Nesten norsk Ikke akkurat her du vil kjøre av veien... Langt opp i dalsida fortsetter veien Langs veien var det og en del plaketter med noen velvalgte ord Rhododendro (tror jeg da)! Mye av veien var bare jord og sjelden forankret i solid fjell Der det ha rast for ofte er veien blitt støttet opp med en mur Tåken skaper dramatikk, men skjulte og litt hvor høyt ned så det var egentlig godt Veiarbeidere som har matpause

Vi reiste fra Mongar 8.15 og var i Bumthang rett over kl. 15.00. Det ble minimalt med pauser underveis, men vi fikk da ettermiddag/kveld i Bumthang.

Været var ganske fint i dag, men på toppen var det tåke. Uansett var utsikten langt bedre enn da vi reiste den andre veien (da var det et ordentlig snøvær).

Hotall

Skrivemåten sier kanskje noe om kvaliteten? Hotall'et var stedet der vi spiste suppa med bein i da vi reiste motsatt vei. Sjåføren stoppet der i dag også, og han spiste den samme suppa. Vi andre sto over.

Fotografering

Stadig passerer vi turister med flott fotoutstyr. Også vi har stoppet en god del ganger for å ta bilder, og det knipses i tillegg ganske ivrig fra bilen. Det er rett og slett veldig mye å ta bilder av: åssider dekket med hvite blomster, store rhododendron busker i full blomst, fosser, veien og de som jobber med den, bønnemurer, blåne bak blåne, ...

Overraskende nok hadde ikke all snøen forsvunnet enda, men veien var bar.

Det sveitsiske gjestehuset

Da er vi her igjen, og det er rett før legging.

Vi har vært innom Gembo (bjørnemannen) for å hjelpe ham med PCen. Vi kom desverre ikke så langt, for vi fikk ikke koblet til internett. Det var ikke noe feil, men antivirus-programmet hans måtte oppdateres.

Endelig ble det litt handling også. Einar og Reidun kjøpte blant annet noen boller. Morten endte opp med en stor bolle og et sverd.